2023. április 2. - Áron
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Jakab Péter: a hülyeség ragadós

A hülyeség, úgy tűnik, ragadós - írja Jakab Péter a Jobbik elnöke Orbán Viktor szokásos péntek reggeli rádiós nyilatkozatára reagálva.
2021. május 14. péntek 11:03 - HírExtra

Jakab Péter írása:

"Szijjártó után ma Orbán is azzal büszkélkedett a rádióban, hogy kanyarban előzünk, és Európa éllovasai leszünk. Lesz itt pénz fiatalnak, nyugdíjasnak, családnak.

Ismerős szöveg, ugye? Kb. 30 éve halljuk, főleg választások előtt.

Ehhez képest a családi pótlék összege 13 éve változatlan, a minimálnyugdíj összege szintén 13 éve nem emelkedett, a fiatalok meg évtizedek óta ugyanazzal küzdenek: miből lesz megélhetés és lakás.

Tudom, vannak kiváltságos családok, akiknek ez nem kérdés, hisz haveri alapon kapnak a keresztapától földeket, gyárakat, vagy épp önkormányzati lakást a budai Várban 15 százalékos áron. Vannak ilyenek is.

Ezekkel a családokkal – nevezzük maffiának – fogunk leszámolni, hogy a többi család – nevezzük nemzetnek – élhessen. Mert az ország vagyona véges, mint ahogy a nemzet türelme is.

Fizessenek meg a tolvajok!"

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását