2022. augusztus 16. - Ábrahám

Jobbik: Orbánék nyilvánvaló hazugságokat állítanak

A hatalomhoz és a zsákmányolt vagyonhoz betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága! - írja kedden a HírExtrához eljuttatott közleményében a Jobbik.
2021. április 6. kedd 09:57 - HírExtra

A közlemény szövege

"Egy éve szajkózza az Orbán-kormány és a 133 fős papagájkommandó, valamint a közmédiának csúfolt propagandagépezet, hogy az ellenzék miatt léket kapott a járvány elleni védekezés. Azóta Orbánék már eljutottak oda, hogy az ellenzéki politikusok ellen halálkampányba kezdenek, és nyilvánvaló hazugságokat állítanak róluk. Ez a lépés azonban csupán azt bizonyítja, hogy Orbánék most tényleg tartanak a kormányváltástól és a felelősségre vonástól, vagyis a hatalomhoz és a zsákmányolt vagyonhoz betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága!

Nyilván azt gondolják, hogy ez a goebbelsi hazugságkampány megint hasonló felhajtóerőt jelent majd a kormánypárti szavazóknál, mint a Soros Györggyel való riogatás, meg a csúnya Brüsszel elleni kamuszabadságharc. Csakhogy azóta eltelt néhány év, túl vagyunk egy-két álszent fideszes látványos lebukásán, egyre több embernek lett nyilvánvaló, hogy nap mint nap az Orbán vezette maffiakormány lopja el a pénzüket, a korábbi fideszes szavazók is szembesültek a válságkezelésnek csúfolt folyamatos közpénzsíbolással, a kudarcos és dilettáns járványkezeléssel, meg azért egy picit más is az ország fele ellen hazugsághadjáratot indítani, mint távoli, mesterségesen kreált ellenségképek ellen. 

Ezzel a polgárháborús propagandával Orbán és bűnbandája csak azt bizonyítja, hogy a lopott zsákmányért és a hatalom megtartása érdekében bármire képesek. De ki kell ábrándítanunk Orbánt és a bűntársait is, ugyanis hiába kapálóznak, hogy magukkal rántsák a mélybe az országot, 2022-ben csak ők fognak bukni és kerülnek oda, ahova valók, Magyarország pedig győzni fog!

Első lépésként vissza fogjuk venni az Orbán-család és a strómanjaik zsebébe átjátszott ezermilliárdokat, amiket arra fordíthatunk végre, amire kaptuk Európától: a magyar emberek és családok jólétére!"

 

 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását