2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Bajba jutott művészeknek is segíthet egy új magyar kezdeményezés

Bárki kérhet ismert magyar emberektől személyre szabott üzenet egy új magyar kezdeményezésnek köszönhetően. Az örökre szóló ajándék ráadásul egyes művészeknek segítséget is nyújthat a koronavírus-helyzetben. A Sztárüzenet oldalon már több mint félszáz híresség  várja, hogy örömet okozhasson valakinek.
2021. február 22. hétfő 09:44 - HírExtra

A Sztárüzenethez hasonló kezdeményezés az Amerikai Egyesült Államokból indult. Egy digitális ajándékozási forma, melynek lényege, hogy a rajongók az ismert emberektől személyre szóló videóüzenetet rendelhetnek szeretteiknek, okozva ezzel felejthetetlen pillanatokat bármilyen alkalomra. 

Lehet az születésnapi köszöntés, esküvői gratuláció, vizsga előtti biztatás, egy nagy hírbejelentése vagy csak sima beugratás. A sztaruzenet.hu oldalon zenészek, színészek és további ismert emberek teljesítenek kívánságot. Videóban üzen többek közt Pikali Gerda, Gazdag Tibor, Szerednyey Béla, Fenyvesi Zoli, Balázs Andi, Nagy Sándor, Várkonyi András, Heincz Gábor Biga, Dér Heni illetve Sipos Péter, és a lista napról napra bővül. 

Az ötlet nemcsak amiatt fontos, mert örömet okoz másoknak, hanem esetenként bajba jutott, a pandémia miatt bevétel nélkül maradt művésznek is segít, Többük  – a nehéz helyzet ellenére – leendő bevételeinek egy részét felajánlotta a Ments Életet Közhasznú Alapítvány részére. Ugyanakkor a sztárok közül sokan nem a támogatás miatt regisztráltak a sztaruzenet.hu oldalra. A célja mindenkinek az, hogy örök emléket nyújtson.

Forrás: Pr Garden
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását