2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Milyen is Zoltán Erika alakja?

A negyven feletti nőknek is oda kell figyelniük arra, hogy mit viselnek, mondta Zoltán Erika, aki férje tanácsát kéri ki öltözködés terén.
2010. szeptember 14. kedd 11:02 - HírExtra
Az énekesnő alakjával nincs probléma, szinte bármilyen stílusú ruhát viselhet, ő mégis kikéri férje tanácsát a téren, hogy mibe néz ki jobban. Nem szeretne sem tininek, sem vénlánynak öltözni, inkább csak jól akar kinézni és pontosan tudja, hogy mi passzol hozzá. Így például nagyobb ruhadarabokat is vásárol, hogy ne csupán passzos nadrágokat és apró pólókat viseljen. Férje Robi azonnal szól neki, ha túl fiatalosra veszi az öltözékét.

Saját elmondása szerint ő gömbölyded testi adottságokkal van megáldva, így ha nem figyel az étkezésére, vagy nem diétázik alkalom adtán, akkor elhízik. Viszont a folyamatos diétánál és idegeskedésénél sokkal többre értékeli a szerető család és az egészség meglétét. Véleménye, hogy az ő korában az a nő sokkal boldogabb, aki e két dologgal van megáldva, nem pedig 60 kilógrammos testalkattal.

Mivel Robi szeretetből szól feleségének, így ezt Erika el tudja fogadni és hallgat rá. Szerinte mindenkinek szüksége lenne egy olyan kontrollra, akiben 100 százalékosan megbízik öltözködési kritika terén.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását