2024. március 29. - Auguszta

Nem csajozik ismerségével az RTL Klub sztárja

Bernát eddig két népszerű sorozatban is feltűnt, mellette pedig zenészként és kőszínházi színészként is ismertté vált, de állítása szerint sem a munkájában sem a magánéletben nem használta még ki a sztárságát.
2011. február 4. péntek 13:21 - HírExtra
"Még nem szembesültem azzal, hogy pozitív vagy negatív hatása lett volna az ismertségemnek a munkám során. Nyugodtan elmondhatom, hogy az igazgatónk teljesítmény alapján osztja a lapokat és nagyon remélem, hogy ezt jól gondolom. Szeretném, ha tényleg azért kapnék tőle ennyi lehetőséget és ennyi jó szerepet, mert azt gondolja, hogy ez tényleg nekem való, és nem azért, mert egyesek megismernek az utcán!" - meséli a tabutv.hu riporterének Babicsek Bernát, aki az RTL Klub Szeress most! és Barátok közt c. sorozataiban is megmutatta már a szívtipró énjét.

Bernátot egyébként állítólag nem csak a munkájában, de a magánéletében is hidegen hagyja az ismertség. "A csajoknál ez ugyanannyira előny mint hátrány. Például ősszel egy koncerten a színpad előtt lévő masszív hölgytársaság leszedett a színpadról és nem tudtam visszamenni. Nagyon
meglepett, a dolog és nem tudtam mit csinálni, úgyhogy végül biztonsági emberek segítettek visszajutni a színpadra..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Babicsek Bernát, aki állítása szerint még sohasem használta ki a csajoknál az ismertségét.

"El tudod képzelni, hogy én azzal nyitok egy csajnál, hogy nem vagyok-e ismerős neki valahonnan?! Soha eszembe nem jutna!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Bernát, aki féligmeddig még a sztenderd csajozós szövegét is előadta az internetes sztártévé videójában.

Forrás: Tabu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását