2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):
A vírusról, a fertőzöttek és az elhunytak számáról, valamint a vakcinákról szóló hírek mellett a világháló mélysötét bugyraiból egyre többször bukkannak elő olyan nézetek, melyek a tudománnyal, az orvosokkal és néha a józanésszel is szembe menve tagadják a koronavírus veszélyességét, sőt a járvány puszta létezését is. Ezeket járjuk most körül.
2021. január 6. szerda 11:41 - HírExtra

Ezek a gondolatok Magyarországon főként három – egészségügyi végzettségük miatt hitelesnek tűnő – személyhez köthetők: a hírhedt 5G rettegő Pócs Alfrédhoz; a belgyógyász végzettségű, de évtizedek óta természetgyógyászként „praktizáló” Tamasi Józsefhez; és a fehérjeárus celeb-gyógyszerészhez, Gődény Györgyhöz. Megpróbáltunk utánajárni, hogy az említettek tényleg a vírustudományi igazság Szent Gráljának egyedüli birtokosai vagy esetleg a másik néhány tízezer orvosnak és tudósnak van igaza? 

Hőseink figyelemreméltó követőtábort gyűjtöttek össze az online térben. A normális élet különböző stációiról elnevezett facebookos dühöngőikben kényelmesen megfér egymás mellett a laposföldes az oltásellenessel, a gyíkemberhívő az alufólia sapkás 5G harcossal, a szíriuszi fénylények azokkal, akik szerint Magyarország nem más, mint a new yorki tőzsdén bejegyzett izraeli részvénytársaság (talán sosem tudjuk meg, Nyrt. vagy Zrt.). 

A Gődényék féle szellemi műhely színvonalát kiválóan reprezentálja az a fiatalember, akinek a patikus a szeptember 11-én, a Szabadság téren megtartott rendezvényén biztosított lehetőséget arra, hogy a színpadon rántsa le a leplet a világjárvány mögötti globális összeesküvésről. 

A kiválóan értesült úriember elárulta, hogy az egész mögött a sátánisták és az illuminátusok állnak, akik csecsemőket esznek. A világ hírességeit kivégezték, azóta klónokkal és CGI-jal helyettesítik őket, a Vatikánt pedig, (ahol a pápa emberbőrből varrott cipőt hord!) éppen akkortájt foglalta el 30.000 amerikai kommandós. Pócs, Tamasi és Gődény vele és a hozzá hasonlókkal állnak egy színpadra, velük vállalnak értékközösséget. 

Védőoltások

A szakértéseihez előszeretettel fehér köpenyt húzó Gődény már-már őszintének tűnő felháborodással utasítja vissza minden egyes alkalommal az oltásellenesség vádját. A patikus nemrég tett fel youtube oldalára egy videót azzal a felvezetéssel, hogy azoknak ajánlja, akiknek „problémájuk van a magyar nyelv megértésével”. Némiképp furcsa ezt attól az embertől hallani, aki olyan, viszonylag egyszerűnek tűnő kifejezést sem képes értelmezni, mint az oltásellenesség. Más magyarázata ugyanis nem nagyon lehet annak, hogy Gődény „mégegyszer-utoljára-elmondom-nem-vagyunk-oltástagadók” György éppen a védőoltások ellen indított kereszteshadjáratot. A morcos testépítő ugyanis nagyszabású aláírásgyűjtésbe kezdett a kötelező védőoltások eltörlése érdekében. Nézzük, hogy szól pontosan a petíció szövege: 

„Egyetértek azzal, hogy védőoltásra senkit ne lehessen kötelezni, és annak hiánya miatt senkit ne lehessen büntetni vagy korlátozni”

Észrevehetjük, hogy az alábbi kifejezések nem szerepelnek a szövegben: koronavírus, SARS-CoV2, Covid-19. A szigorú szakállú patikus általánosságban a védőoltások ellen harcol. Nagyon úgy tűnik, Gődény György világában a normális élet elképzelhetetlen néhány száz, kanyaró vagy torokgyík miatt bekövetkezett gyermekhalál nélkül. A fentiek alapján egyszerű logikával levezethető, hogy Gődény, amikor azt állítja, hogy nem oltásellenes, akkor vagy nem érti a szó jelentését vagy hazudik. 

Joggal merülhet fel az olvasóban a kérdés, hogy Gődényfalva egyszerű népe miért tartja ennyire ördögtől valónak a vakcinákat? Szerencsére Pócs és Tamasi részletesen kifejtik, hogy miért rettegnek az oltásoktól legalább annyira, mint a tudományos folyóiratok olvasásától. 

Folytatása következik.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását