2024. április 23. - Béla
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Tartós élelmiszer osztás és életmentés

A szcientológia önkéntes lelkészek a járvány első és második hulláma alatt rendszeresen tartós élelmiszert, friss gyümölcsöt, ruhát, fertőtlenítőt, tanszereket osztottak, gyakran más szervezetekkel, egyházakkal összefogva azoknak, akik épp rászorulnak ebben az embert próbáló helyzetben.
2020. november 18. szerda 16:00 - HírExtra

De ezzel nem állt le a tevékenységük. Nemrég a lelkészek véradást szerveztek az egyház budapesti központjában. Hasonló véradást a múltban már többször is tartottak, ám a jelenlegi koronavírus helyzetben sokkal kevesebben adnak vért. Ez alkalommal 53 szcientológus adott vért, fejenként potenciálisan három ember életét megmentve.

Nyíregyházán a piac és a Kelet áruház környékén az önkéntes lelkészek megfigyelték, hogy a terület az utóbbi időben szemetesebb és gondozatlanabb. A kosz és a szemét önmagában is fertőzés veszélyes, de a bajt tovább tetőzte, hogy gyakran látni eldobott gumikesztyűt, maszkot, a használt zsebkendőket, ami fertőzés forása lehet. Így az önkéntes lelkészek védőruhában, maszkban, gumikesztyűben, szemétlapáttal, seprűvel és szemétcsipesszel felszerelve bejárták a környéket, és három 160 literes zsákra való hulladéktól tisztították meg az utcát, számos járókelő elismerését kiváltva.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását