2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Ismerje meg a keresőmarketing egyik legújabb eszközét, a Google shopping hirdetést!

A keresőmarketing egyik legújabb eszközét, a Google shopping hirdetést 2019 júniusa óta már a magyarországi cégek is használhatják.
2020. június 23. kedd 11:00 - HírExtra

A Google shopping hirdetés a kereső egyik fülében található, amely gyakorlatilag egy több cég termékeiből álló nemzetközi webáruház-összesítő. Ebben a cikkünkben azt fogjuk megtárgyalni, hogy milyen előnyökkel jár az interneten működő magyar cégeknek az, ha kihasználják a Google shopping hirdetésben rejlő lehetőségeket.

A Google shopping hirdetés kényelmes a felhasználóknak és hasznos a cégeknek

Úgy érdemes tekinteni a Google shopping hirdetésre, mint egy kereskedelmi előszobára, hiszen ez egy olyan összesítő webáruház-szerű rendszer, ahol a felhasználók szín, gyártó, méret, típus, stb. alapján tudnak szűrni az ott megjelenő termékek között.

Mivel az itt látható termékek több cég webáruházának termékei közül kerülnek ki, így a felhasználóknak nem kell egyesével meglátogatniuk a webáruházakat, hanem kényelmesen, egy helyen láthatják a kínálatot. Amennyiben rákattintanak egy termékre, a link elviszi őket az adott cég webáruházába.

Ez rendkívül kényelmes és időhatékony a felhasználóknak, illetve a cégek számára is nagyon előnyös, hiszen így rengeteg új vásárlót tudnak gyűjteni, akiket nemcsak érdekel a termék, de hajlandóak is a vásárlásra.

A keresőmarketing szakemberek segítenek a Google shopping hirdetésben

A keresőmarketing szakemberek segítségével igényes, a nemzetközi színvonalnak megfelelő formában kerülnek ki a cég termékei a Google shopping hirdetési rendszerébe. 

Például éles képeket, árat, szállítási időt, készletet, termékvariációkat, értékeléseket kell tartalmaznia az adott termék-kártyának, hogy minden információ rajta legyen ahhoz, hogy a felhasználó rákattintson.

A Google shopping hirdetés tehát egy olyan nemzetközi felület, ahol rengeteg cégnek láthatják a felhasználók a termékeit, így nem mindegy, hogy milyen formában kerülnek oda a cég által kínált termékek és szolgáltatások.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását