2024. április 19. - Emma

Milyen esetekben lendítheti fel egy marketingkonzultáció a vállalkozást?

A legjobb vállalkozásnál is előfordul elakadás, akadnak olyan döntési helyzetek, amikor nem áll rendelkezésre elegendő információ a továbblépéshez. A szakmai tudás vagy éppen a piaci trendek ismeretének hiánya egy helyben toporgást eredményez, és mint azt már számos gazdasági szakember megfogalmazta, egy vállalkozásnál nincs stagnálás, csak növekedés vagy csökkenés van.
2020. április 21. kedd 09:39 - HírExtra

Ebből a helyzetből segíthet elmozdulni egy személyes konzultáció, melynek keretében fel lehet tenni a kérdéseket, és egy többéves tapasztalattal rendelkező cég tud adni olyan ötleteket, amelyekkel előre lehet lépni.

Milyen témákban lehet egy online marketingestől kérdezni?

A Klikkmarketing online marketing cég több mint 10 éve foglalkozik szakmai tanácsadással, melyek legfőképpen Google Ads (AdWords), Facebook hirdetés, weboldal-felépítés, kapcsolati adatbázis-építés és hasonló témákban zajlanak.

Csak néhány példa a gyakran ismételt kérdésekből:
 

-Hogyan lehetne előkelőbb helyet szerezni a Google találati listáján?

-Hogyan lehet az AdWords kampányok eredményességén javíítani?

-Érdemes-e céges Facebook oldalt létrehozni?

-Mit lehet a meglévő Facebook oldallal kezdeni?

-Milyen eredmények várhatók a Facebook hirdetésektől?

-Mit lehet a Google Analytics eredményekből látni?

-Hogyan kell jól beállítani a Google Analytics paramétereit?

- Listaépítésnél milyen időközönként és milyen tartalommal érdemes e-maileket küldeni?

- Hogyan lehetne javítani a weboldal hatékonyságán?
 

Mire képes egy szakmai konzultáció?

A szakmai konzultációval sok pénzt lehet megtakarítani azáltal, hogy nem esünk bele azokba a hibákba, amelyeket mások már elkövettek. A konzultáció segíthet, hogy a tervezett kampányok a maximális hatékonysággal valósuljanak meg. Objektív véleményt kaphatunk a honlap fejlesztőjének vagy más, a szakmai projektjeinkbe bevont személynek a szakmai felkészültségéről.

Milyen előnyökkel jár egy marketingkonzultáció?

Először is könnyen hozzáférhetővé válik az adott szakértő többéves szakmai tapasztalata, nem kell órákat/napokat befektetnünk ezen tudás megszerzésébe. A személyes kapcsolat által mindig magunk mögött érezhetünk egy biztos embert, akihez bármikor fordulhatunk tanácsért. A konzultáció nem általánosságban kezeli a marketingtémákat, hanem kizárólag a saját problémáinkra fókuszál, abban nyújt segítséget. 

A konzultáció lehet technikai jellegű, amely egy konkrét probléma megoldásában segít, de lehet akár stratégiai konzultáció is, amely mélységeiben foglalkozik a követendő marketingstratégiával. 

Összegzés

A személyes szakmai konzultáció nagyon jó megoldás lehet, ha nem akarjuk másra bízni a teljes marketingstratégia megvalósítását, viszont a kialakításához vagy egy konkrét feladat megoldásához tapasztalt szakember segítségére van szükségünk.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását