2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A Jobbik nekimegy a szájzár-tövénynek

A Jobbik minden jogi és jogon kívüli eszközt ki fog használni, hogy megállítsa a szájzár-törvény hatálybalépését - írja közleményében a Jobbik.
2019. december 11. szerda 11:12 - HírExtra


Ma a Fideszes képviselők kaján mosollyal az arcukon fogadták el az ellenzéki képviselőkre vonatkozó szájzár-törvényt. A törvénnyel szemben a Jobbik minden jogi eszközt ki fog használni, hogy annak februári hatálybalépését megakadályozza. Így nemcsak az Alkotmánybíróság bölcs belátására számítunk, de a korábban több ügyben bántóan hallgató Áder Jánost is kérjük – mint volt országgyűlési képviselőt – térítse észhez a hatalmi gőgtől arányt tévesztő fideszes képviselőtársait.

Mindezeken túl a Jobbik nem fogja hagyni, hogy az ellenzék, illetve rajta keresztül a magyar nép jelentős részének a hangját elvegyék, így külföldi jogi fórumon is elégtételt veszünk a felháborító szabályozás miatt. Orbán Viktor téved, ha úgy gondolja, el tudja hallgattatni a Jobbikot. Nem hallgattunk el sem a milliárdos ÁSZ bírságok, sem bomlasztási kísérletek ellenére sem. Továbbra is a kormány legkitartóbb kritikusai leszünk, és továbbra is ugyanazzal a nemzeti, konzervatív hangnemmel fogjuk képviselni a választópolgárok hangját, ahogy eddig is tettük, bármennyire is fájjon ez Orbán Viktornak és Kövér Lászlónak.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását