2021. január 19. - Sára, Márió

M1: az ellenzék csak rosszat csinál

Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője úgy látja, hogy az Országgyűlés az ellenzéki botránypolitizálás legfőbb terepe lett. Az M1 ezzel az anyaggal szinte azt sugallja: nincs is szükség ellenzékre.
2019. december 6. péntek 10:05 - HírExtra

    Az elemző az M1 aktuális csatornán pénteken azt mondta: az ellenzéki képviselők most azon dolgoznak, hogy a házszabályi rendelkezések rugalmasságát, illetve "szürkezónáit" kihasználva ellehetetlenítsék a parlamenti munkát vagy csökkentsék a hatékonyságát.

    Véleménye szerint ezért politikailag és jogilag is megalapozott a kormánypártoknak az az álláspontja, hogy a házszabályokon szigorítani kell.

    Közölte: a szólás és véleménynyilvánítás szabadsága a házszabály jövő heti szigorítása után is megmarad, és a legfontosabb demokratikus alapintézmények nem sérülnek.

Ezek után az sem lett volna meglepő, ha a  "szakértő" kimondja: nincs is szükség ellenzékre, hagyják már békén nyugodtan dolgozni a szegény kormánypárti képviselőket. 

Így száll sírba élő adásba a magyar demokráciafelfogás.

Forrás: HírExtra / MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását