A Jobbik nekimegy a szájzár-tövénynek

A Jobbik minden jogi és jogon kívüli eszközt ki fog használni, hogy megállítsa a szájzár-törvény hatálybalépését - írja közleményében a Jobbik.


Ma a Fideszes képviselők kaján mosollyal az arcukon fogadták el az ellenzéki képviselőkre vonatkozó szájzár-törvényt. A törvénnyel szemben a Jobbik minden jogi eszközt ki fog használni, hogy annak februári hatálybalépését megakadályozza. Így nemcsak az Alkotmánybíróság bölcs belátására számítunk, de a korábban több ügyben bántóan hallgató Áder Jánost is kérjük – mint volt országgyűlési képviselőt – térítse észhez a hatalmi gőgtől arányt tévesztő fideszes képviselőtársait.

Mindezeken túl a Jobbik nem fogja hagyni, hogy az ellenzék, illetve rajta keresztül a magyar nép jelentős részének a hangját elvegyék, így külföldi jogi fórumon is elégtételt veszünk a felháborító szabályozás miatt. Orbán Viktor téved, ha úgy gondolja, el tudja hallgattatni a Jobbikot. Nem hallgattunk el sem a milliárdos ÁSZ bírságok, sem bomlasztási kísérletek ellenére sem. Továbbra is a kormány legkitartóbb kritikusai leszünk, és továbbra is ugyanazzal a nemzeti, konzervatív hangnemmel fogjuk képviselni a választópolgárok hangját, ahogy eddig is tettük, bármennyire is fájjon ez Orbán Viktornak és Kövér Lászlónak.