2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Igazán merész ajándékok minden alkalomra

Legyen szó szülinapról, karácsonyról vagy bármilyen különleges alkalomról, igazán egyedi ajándékot kitalálni meglehetősen nehéz. Hiszen valljuk be, ki ne csinálta volna már, hogy egy dekoratív bonbont nem felbontott, hanem alkalomadtán elajándékozott.
2019. október 16. szerda 18:31 - HírExtra
 

A tucatajándékoknak sajnos ez a sorsa, hiszen van belőlük elég, és a felesleges többletet az ember óhatatlanul is elajándékozza másnak. Éppen ezért mindenképp érdemes egy igazán különleges ajándékot adni annak, aki fontos a számunkra.

Extrém, prémium élmények


Sokan szeretik az extrém élményeket, amiknél az adrenalin az egekben száguld. Persze nem mindegy, hogy az ember hol talál ilyen alkalmat, azaz maximálisan biztonságos keretek között, vagy éppen “ahogy esik, úgy puffan” alapon. Ha igazán szervezett és megbízható élményekre vágynánk, akkor a Meglepkék csapata tud számunkra igazi élményeket nyújtani. Még a legextrémebb körülmények között is teljesen biztonságban érezhetjük magunkat, legyen szó 600 méteres bungee jumpingról, vagy éppen egy MIG-29-esen történő repülésről.



Ha igazán veszélyesen szeretünk élni, akkor a tökéletes választás a Bikarodeó. Ennek során fél nap tanulás és 8 másodperc éles bevetés várja a tettrekész embereket. Igazi adrenalinbomba, hiszen bármilyen hihetetlen, de a legmerészebb riderek is félnek az indulás pillanatában. Ez ösztönzi őket arra, hogy képességeik legjavát nyújtsák, és minél tovább a bika hátán maradjanak.

Egy ejtőernyős vagy tandemugrás az álma valakinek? Neki találták ki a szélcsatornás lebegést. Ha már túl van ezen az élményen, de még nem volt elég? Akkor ennek van egy VIP formája is, aminél akár 10 órán keresztül is élvezheti a lebegés és zuhanás tökéletes egyvelegét. Sőt, akár mindezt többen is megtehetik.

Esetleg egy egész napos driftoktatás az álom ajándék? Annak sincsen akadálya, hiszen egy megfelelő pályán egy igazán tapasztalt és rutinos oktatóval igazán nincs mitől tartani. Egész napos száguldás és az égett gumi szaga. Fanatikusoknak kötelező!

A repülés és az űrutazás szerelmeseinek is tartogat meglepetéseket a Meglepkék csapata, hiszen egy óriási repülőgép belsejében próbálhatják ki űrsikló nélkül, hogy milyen is az igazi űrutazás. 1,5 óra lebegés, súlytalanság és a fizika törvényeinek teljes meghazudtolása. Kell ennél több?

Egy vacsora is lehet prémium

Persze nem kötelező az extrém program, arra is van mód, ha különösen exkluzív körülmények között szeretnénk elkölteni egy vacsorát vagy éppen ebédet. Ehhez nyújt tökéletes helyszínt a Budai Vár és persze a Meglepkék csapata.

Ezek mind igazán nagyszerű és teljes mértékben exkluzív programok, amiket kár lenne kihagyni az életünkből. Éppen ezért mindenképp ajánljuk, hogy ajándékozz élményt!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását