2022. augusztus 19. - Huba
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Megtalálták az elsodort busz halott utasait

Kilenc holttestet találtak meg Vietnamban az áradások által hétfőn elsodort autóbuszban, amelyet csütörtökön sikerült partra vontatni.
2010. október 21. csütörtök 13:25 - HírExtra
A buszban rekedt áldozatok között három gyermek is van. További három holttestet a folyó más pontjain találtak meg, így már tizenkét emberről lehet biztosan tudni, hogy életét vesztette a szerencsétlenségben. További nyolc utast még keresnek.

Az ország fő autópályáján a főváros felé tartó buszon összesen 38 ember utazott, közülük tizennyolcnak sikerült kimásznia a járműből egy kiütött ablakon keresztül. A sofőr annak ellenére próbált keresztülhajtani az elárasztott területen, hogy a rendőrök figyelmeztették a veszélyre.

A múlt hét végén ismét hatalmas mennyiségű csapadék hullott Vietnam középső részén, s ennek következtében 126 ezer embernek kellett elmenekülnie otthonából. Az áradások következtében 152 ezer ház és több tízezer hektár megművelt föld került víz alá.

Az ország észak-dél irányú vasútvonalán leállították a közlekedést, mert a síneket elborította a víz. A természeti csapás eddig ötvennél több ember életét követelte ebben az országrészben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását