2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Tesco: jobban van a két biztonság őr

Jobban van az a két biztonsági őr, akiket csütörtök este lőttek meg a XIII. kerületben a Váci úti Tesco áruházban - közölte a cég kommunikációs igazgatója pénteken.
2010. augusztus 20. péntek 12:15 - HírExtra
Iglódi-Csató Judit tájékoztatása szerint a sebesült férfiak felépülése még hosszú heteket, hónapokat vesz igénybe.

Felidézte: csütörtök este nyolc óra után két, bolti tolvajlás gyanúja miatt ellenőrzésre bekísért vásárló dulakodásba kezdett a Tesco biztonsági őreivel, és egyikük fegyvert rántva két munkatársat megsebesített.

A szóvivő jelezte: a vállalat vezetői a családtagokon keresztül elismerésüket fejezték ki a bátor biztonsági őröknek. "Munkatársaink a helyszínen hihetetlen bátorságról tettek tanúbizonyságot, saját testi épségüket veszélyeztetve végezték feladatukat, amiért hálásak vagyunk és büszkék vagyunk rájuk! Elismerésük természetesen nem marad el" - idézte a a cég az MTI-hez eljuttatott közleménye Per Bank-et, a Tesco vezérigazgatóját, aki - mint írták - személyesen is felkeresi majd a sérülteket.

A Tesco biztosította az érintetteket arról, hogy felépülésük idejére is gondoskodik róluk és a betegellátástól függetlenül teljes munkabérüket is megkapják - olvasható a közleményben. Az áruház munkatársainak a Tesco haladéktalanul professzionális segítséget biztosít ahhoz, hogy ezt a megdöbbentő esetet a lehető leghamarabb fel tudják dolgozni.

A dokumentum szerint a cég megköszönte a rendőrség gyors és hatékony fellépését is.

(Képünk illusztráció)

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását