2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Molnár Anikó újra! Most éppen takarít..

A szőke bögyös megtalálta, hogy hova is tartozik? Nos úgy néz ki, hogy a volt nagy Ő, egy miskolci szórakozóhelyen dolgozik, mint mindenes: takarít, felszolgál, és traccsol a vendégekkel.
2010. június 23. szerda 09:05 - Tamási Ágnes Anna
Az USA-ból hazatért szőkeség anno még hatalmas álmokat kergetett, azt gondolta, hogy el fog helyezkedni majd külföldön. Azonban a sors kibaltázott vele, nem kapott állást sehol sem. Anikó állandóan kesergett, hogy nem talál sehol sem olyan állást, ami kiegyensúlyozott életet biztosított volna számára.

Talán egy pénzes hapsi kellett volna…

Egy barátja felajánlotta neki, hogy legyen felszolgáló a kaszinójában, s most Ancsa boldogan takarítja az szórakozóhely asztalait.

– Ez egy nagyon családias, jó hangulatú kis hely, tele törzsvendégekkel. A feladatom igazából annyi, ami a többi lánynak is, aki itt dolgozik. Kiszolgáljuk a vendégeket, beszélgetünk velük, tisztán tartjuk a helyet, hogy a játékosok csak a játékra koncentrálhassanak – árulta el Anikó a havasvideoblog.hu-nak.

A szőke hölgyemény azt is elmondta, hogy az új munkahelyétől az első napokban nagyon félt bemenni, de aztán rájött, hogy nem kell paráznia.

– A köztudatban Miskolcnak rossz híre van. Ráadásul sokszor kaptam ebből a városból gyalázkodó levelet, úgyhogy ettől is tartottam egy kicsit. De szerencsére kellemesen csalódtam, eddig egy rossz szava sem volt senkinek hozzám. Szeretem az itteni embereket, mert tudom, számíthatok mindenkire – mondta a szőke címlaplány.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

etoka1958
2010. június 23. 19:35
a debella most megtalálta őnmagát.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását