2022. január 23. - Zelma, Rajmund

Molnár Anikó, már megint

Molnár Anikó van. Az nem biztos hogy lesz is, de talán nem vernénk a fejünket a falba, ha így történne. Őszintén beszél pánikbetegségéről: juj!
2010. június 11. péntek 10:53 - HírExtra
Molnár „VV- Nagy Ő” Anikó, a szőke bájtündér ma este a Life Network 2030 című adásába beszél a pánikbetegségéről. A kishölgyet arról faggatták, miként képzeli húsz év múlva a jövőt annak fényében, ahogy az elmúlt tíz éve telt. Anikó dr. Belső Nóra pszichológusnak öntötte ki a szívét.

– Tisztán emlékszem, hogy egy vígjátékot néztünk a moziban a családommal, és amikor mindenki nevetett körülöttem, én mérhetetlenül kiakadtam. Nem tudom, miért, hiszen a film valóban vicces volt, de a körülöttem ülők reakciója engem annyira zavart, hogy ki kellett mennem a teremből – emlékezett vissza pánikbetegsége első jeleire Anikó.

Kedves Anikó! Mi is pánikolunk, ha olyan „celebeket” látunk a szennydobozban, akik valójában semmit sem tesznek, csak vannak. Juj!


Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását