Molnár Anikó újra! Most éppen takarít..

A szőke bögyös megtalálta, hogy hova is tartozik? Nos úgy néz ki, hogy a volt nagy Ő, egy miskolci szórakozóhelyen dolgozik, mint mindenes: takarít, felszolgál, és traccsol a vendégekkel.

Az USA-ból hazatért szőkeség anno még hatalmas álmokat kergetett, azt gondolta, hogy el fog helyezkedni majd külföldön. Azonban a sors kibaltázott vele, nem kapott állást sehol sem. Anikó állandóan kesergett, hogy nem talál sehol sem olyan állást, ami kiegyensúlyozott életet biztosított volna számára.

Talán egy pénzes hapsi kellett volna…

Egy barátja felajánlotta neki, hogy legyen felszolgáló a kaszinójában, s most Ancsa boldogan takarítja az szórakozóhely asztalait.

– Ez egy nagyon családias, jó hangulatú kis hely, tele törzsvendégekkel. A feladatom igazából annyi, ami a többi lánynak is, aki itt dolgozik. Kiszolgáljuk a vendégeket, beszélgetünk velük, tisztán tartjuk a helyet, hogy a játékosok csak a játékra koncentrálhassanak – árulta el Anikó a havasvideoblog.hu-nak.

A szőke hölgyemény azt is elmondta, hogy az új munkahelyétől az első napokban nagyon félt bemenni, de aztán rájött, hogy nem kell paráznia.

– A köztudatban Miskolcnak rossz híre van. Ráadásul sokszor kaptam ebből a városból gyalázkodó levelet, úgyhogy ettől is tartottam egy kicsit. De szerencsére kellemesen csalódtam, eddig egy rossz szava sem volt senkinek hozzám. Szeretem az itteni embereket, mert tudom, számíthatok mindenkire – mondta a szőke címlaplány.

Forrás: Bors/HirExtra