2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Ez már hiányzott! Paris Hilton démonvadász lesz!

Nagyon úgy néz ki, hogy Paris egy sorozathoz is adni fogja a nevét. Egy forrás szerint meghívták, a nálunk is vetített Odaát című produkcióba, és démonokra fog vadászni.
2009. augusztus 6. csütörtök 19:59 - Kővári Adrienn
Nagyszerű hírek láttak napvilágot, ugyanis Paris Hilton egy újabb filmben fog szerepelni. Nem, ez most nem egy egész estés produkció lesz sokak sajnálatára, hanem csak egy sorozatban fogja megcsillantani filmes tudását az örökké rózsaszín celeb.

2008-ban már megcsodálhattuk a Viasztestekben, ahol frenetikus alakítása csak a kritikusok tetszését nem nyerte el, pedig senki sem tud úgy rohangálni egy vörös fehérneműben, mint a börtönt is megjárt Paris. Ráadásul mesterien játszotta el haláltusáját. Talán ezért is választották most be a nálunk is futó Odaát című sorozatba. Az E! Online úgy értesült, hogy vendégszereplő lesz majd a népszerű sorozatnak az ötödik évadában. Állítólag csatlakozni fog majd a démon vadászokhoz.

Sorozatsztár lesz?

A hírt még senki sem erősítette meg, csak egy forrás, aki közel áll a sorozathoz, esetleg ott dolgozik, ő szivárogtatta ki az információt.

Ha valaki még nem látta volna az Odaátot, annak mindenképp érdemes belenéznie. Két testvérről szó, Deanről, és Samről, akiknek az apjuk egész életében a démonokra vadászott, akik megölték a feleségét. Mikor a gyerekek felnőttek, elkezdték a világot járni, hogy megtalálják eltűnt apjukat, és közben megküzdjenek a démonokkal.

Parisnek jelenleg nem ez az egyetlen filmje, ugyanis egy dokumentumfilm is készül az életéről, ami a Paris, Not France címet kapta. Eközben a show-jának is forgatja a részeit, amelyben még mindig legjobb barátnőjét keresi. Reméljük hamarosan nálunk is vetíteni fogják majd az Odaátnak az ötödik évadát, főleg akkor, ha Paris is szerepelni fog benne.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását