2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Csak nehogy túlhajszolja magát a szőke celeb! Lassan itt a baba!

Ruhatervezésre adta a fejét Nicole Richie. Hamarosan életet ad második gyermekének, de addig is összedobott egy kollekciót terhes kismamáknak.
2009. augusztus 6. csütörtök 16:59 - Kővári Adrienn
Csodálatos kismama Nicole Richie, s ezt be is bizonyítja. A napokban készült róla egy nagyon igényes fotósorozat, amiben megmutatja gömbölyű pocakját. Azért is készültek ezek a képek, mert az A Pea In The Pod nevű márkának lett a reklámarca. Ez a cég nagyon aranyos, és csajos ruhákat gyárt, így Nicole segítségével megalkották új kollekciójukat.

Ők keresték meg szőke celebet, mert szerettek volna vele együtt dolgozni. „Nagyon izgatott voltam, mikor megkerestek, de azonnal elvállaltam. A kollekció egyszerűen a Nicole nevet kapta.” – mesélte a People magazinnak a kismama.

Még ilyenkor is dolgozik

A kollekció csakis kismama ruhákból áll, olyanokból, amik divatosak, és közben nagyon kényelmesek is. „Amikor terhes vagy, s egyre csak nő a pocakod, az egész ruhatáradat le kell cserélned. És akkor nem éppen ez a legnagyobb problémád. Ezért is próbáltam meg igazán jó ruhákat tervezni. Szerintem egy kismamának a teste nagyon szép, ezért meg kell ezt mutatni, nem szabad takargatni.” – nyilatkozta Nicole Richie.

Ebben teljesen igaza van, s tényleg sikerül szép ruhákat összehozniuk. Nagyon remélik, hogy más kismamák között is legalább annyira közkedvelt lesz az új kollekció, mint amennyire Nicole szereti az egyes darabokat.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását