2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Válság van! Nem mennek nyaralni hazai zenészeink!

Így járt idén Josh és Jutta is, egyiküknek sincsen ideje nyaralni, mert csak a munkára koncentrálnak. Ráadásul már évek óta nem voltak sehol, s úgy néz ki jövőre se mennek.
2009. augusztus 5. szerda 20:02 - HírExtra
A válság a zeneipart is elérte, a hazai zenészeink nem kis problémákkal küszködnek, sokan még nyaralni sem mennek az idén. A népszerűbb előadókat nem érinti ez a veszély, de az olyanok, mint Josh és Jutta már évek óta nem tudnak pihenni a feszített munkatempó miatt.

„Bár 2009-ben megígértük magunknak, hogy egy kis nyári pihenést beiktatunk, de úgy látszik ez nem fog teljesülni, hiszen az idei nyarunk is teljes egészében megtelt fellépésekkel.” - mondta Josh. Jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor miért vállalnak ennyi fellépést?

A slágerlisták élén

Azért nem mennek idén nyaralni, mert annyira sikeres lett a nyár elején elkészült legújabb kislemezük, Az élet mint homokszem, hogy ennek köszönhetően rettenetesen megnőttek a fellépések számai. Persze ezt mosolyogva veszik tudomásul, és sikerként könyvelnek el minden lehetőséget. „Örülünk a sok bulinak, hiszen ez is azt mutatja: a csapat egyre népszerűbb! Viszont egyfelől szomorúak is vagyunk egy kicsit, hiszen idén is kimarad a barátokkal eltöltött pihenő. Sebaj, járjuk az országot, na meg a határon túli felkéréseket is nagy szeretettel teljesítjük.” – tette még hozzá az énekes.

Nem is panaszkodnak

Ahogy telnek az évek egyre sikeresebbek, sokkal nagyobb a rajongótáboruk, és a fellépéseik száma is csak nő. Ezért sejteni lehet, hogy a jövőnyár is fellépésekkel lesz teletűzdelve. Ráadásul pörgős zenéjük inkább nevezhető nyárinak, ezért sem lehet őket mellőzni a nagy melegben a rendezvényekről, és egyéb bulikról. Így a Balatonra is csak a munka miatt mennek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását