2024. április 18. - Andrea, Ilma

Szakítás a láthatáron? A tinisztár rettenetesen féltékeny

Egy hónapja, hogy titokban találkozott Zac Efron, és Megan Fox, Vanessa Hudgens azóta is halálosan féltékeny.
2009. augusztus 6. csütörtök 08:01 - Kővári Adrienn
Egyre csak gyűlnek a fekete felhők a tini szerelmes pár feje fölött, ugyanis Vanessa Hudgens féltékeny Megan Foxra. Hetekkel ezelőtt már találkozott egyszer a Transformers bombázója Zac Efronnal, s ezt azóta sem tudja elfelejteni a tinisztár. Állítólag Vanessa sosem bocsátaná meg neki, ha még egy ilyen randit beiktatnának.

„Olyan, mintha Megan direkt flörtölne Zac-kel, hogy ezzel bosszantsa az ifjú színésznőt, csak játszik vele.” – mesélte Vanessának egy közeli barátja. Mondták is neki, hogy ne aggódjon, mert biztos, hogy nem akarja tőle ellopni Zac-ket. Bár az is igaz, hogy senkit sem lehet ellopni senkitől, ha az nem akarja.

Fenyegetőzik?

Egy forrás azt is megosztotta a National Enquirer-rel, hogy a múlt hónapban, mikor kiderült a nem túl titkos randi, Vanessa megtiltotta, hogy még egyszer előforduljon ez. Abban a hónapban nem egyszer fotózták le Megan Fox-t, és Zac Efront, amint együtt lépnek ki innen, onnan. „Vanessa teljesen kiakadt, megalázottnak érezte magát attól a tudattól, hogy lehet Zac megcsalta. Már csak azért is, mert jelenleg Megan a legdögösebb nő a földkerekségen.” – tette még hozzá a forrás.

Meg is fenyegette barátját, hogy ha megcsalja, akkor azonnal vége mindennek. Zac pedig esküdözött, hogy csak egy jövőbeli munka miatt tárgyalt a szexbombával. A páros azóta is együtt van, de Zac jelenleg rövid pórázon tengeti életét.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását