2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kustánczi Lia és Molnár Anikó is a nagy, és feszes melleket szereti!

Sok nőt foglalkoztat a mellnagyobbítás gondolata. A HírExtra utánajárt a témának, és megkérdezte Kustánczi Liát valamint Molnár Anikót, hogy ők mit gondolnak a szilikonról!
2009. május 9. szombat 09:09 - Kővári Adrienn
Nincs olyan nő aki teljesen, tetőtől-talpig elégedett lenne önmagával, és bizony a legtöbben a melleikkel nincsenek kibékülve. Szinte mindegyik nő nagyobbat szeretne, de ezért bizony kés alá kell feküdni. Hízással is próbálkozhatunk, de ilyen esetben nemcsak a mellre mennek a plusz kilók, hanem a hasra, a combra is.

Leginkább azzal a kéréssel fordulnak a nők plasztikai sebészhez, hogy nagyobb melleket szeretnének. Nem feltétlenül a méretekkel van a probléma, valaki a formával nem elégedett, míg másnak nem szimmetrikus a kettő. Sok nőnek, amikor túl vannak már egy-két terhességen könnyen megereszkedhet a mellük.

Ma eleve egy olyan világban élünk, amikor a szexualitás központi szerepben tetszeleg. Ezért sok nő érzi úgy, hogy túl kicsivel áldotta meg az Isten, s ezért szeretné apró méreteit nagyobbra cserélni. Viszont több olyan hölgy is akad, akik csak a divat miatt szeretnének nagyobb melleket, mert ma már beszélhetünk arról, hogy divat szilikont viselni.

Ezt leginkább a sztároknak köszönhetjük, hiszen csak annyit lát belőle az ember, hogy a minap még kicsi volt, de ma már gyönyörű, és hatalmas dekoltázzsal büszkélkedhet az adott énekesnő, színésznő. Emiatt sokszor támadják is a szilikonos lányokat.

Pedig abban semmi megvetendő nincsen, ha tényleg esztétikai problémák miatt tetet be az ember szilikont a bőre alá. A probléma akkor kezdődik, amikor valaki már tizennyolc évesen, vagy még fiatalabb korban szeretne plasztikáztatni. Köztudott, hogy akkor a test még növésben van, és nem szabadna megzavarni a fejlődésben.

A HírExtra felkereste Kustánczi Lia playmatet és Molnár "VV" Anikót, hogy ők mit gondolnak a mellnagyobbításról. Köztudott, hogy mindkét lány szilikonos domborulatokkal rendelkezik, és ezt nem is szégyellik.

Miért döntöttél a plasztika mellett?

Kustánczi Lia: Mint szinte minden nő, én is elégedetlen voltam a mellem méreteivel, és úgy gondoltam, hogy amikor már az orvos is rábólintott, akkor nyugodtan megejthetnénk ezt a mellplasztikát. Sikerült is, nekem összesen két műtétem volt, az elsőnél még húsz éves voltam. Sajnos egy időben nagyon lefogytam, s ezért megváltozott a bőröm textúrája, így szükség volt még egy beavatkozásra. Ezért kicseréltük, ez körülbelül három éve volt.

Molnár Anikó: Én eddig kétszer műtettem meg a melleimet, az első az huszonegy-két éves koromban történt. Akkoriban nagyon sokat sportoltam, és a melleim is eltűntek. Aki sportol, az tudja, hogy miről beszélek. Zavart, hogy előtte olyan szépek voltak, de a sportolás miatt összementek, kicsit meg is ereszkedtek. A másik műtét pedig azért kellett, mert eltelt közel tíz év, és asszonyosodtam, nyilván már nem úgy néztem ki, mint húsz évesen. Az első műtétnél berakott implantátum már kicsi volt az alkatomhoz képest, esztétikailag már nem volt megfelelő. Szélesedett a vállam is, plusz kilók is felszaladtak rám, ezért volt rá szükség.

A közérzeted is jobb lett a műtét után?

Kustánczi Lia: Igen, sokkal jobban érzem magam, mióta megcsináltattam, nem vagyok már gátlásos, és kisebbségérzetem sincsen. Mielőtt nem volt megműtve, nem mertem nagyobb kivágású felsőt felvenni, vagy női praktikákhoz kellett folyamodnom. Nem egyszer a push-up melltartóba még tettem vagy öt szivacsot, hogy valami kis domborulata legyen már. Úgyhogy én abszolút mellette vagyok. Bár mindenképp csak húsz éves kor után ajánlanám, afölött szabad csak a műtétet elvégezni, akkor már egy mell sem fog nőni. Az orvostudomány is a húsz éves kort szabta meg, amikor már biztonságos, hiszen innentől kezdve már csak öregszik a test.

Milyen volt az emberek reakciója? A férfiak biztos felfigyeltek a nagyobb keblekre.


Molnár Anikó:
Persze, mások is észrevették, szoktam kapni jó pár vicces, pozitív megjegyzést, hiszen nyilván nagyobb lett, de szerintem tök mindegy, hogy egy nőnek milyen a melle, nem ezen fog múlni a párkapcsolata.

Van esetleg bármilyen problémád az implantátummal?


Molnár Anikó: Szerencsére nincsen vele semmi probléma, nem fáj, de nagyobbra már nem szeretném. Nekem az első hét évig volt benn, abszolút ép és sértetlen volt, amikor az orvos kivette. Ez csak egy tévhit, hogy a szilikon kidurranhat. Mitől lyukadhatna ki? Senki sem bökdösi magát, hacsak nem szúrják mellbe. Eleve nem is folyadék van benne, hanem szilikon zselé, ami nem folyhat ki. Ha még meg is sérülne, akkor sem tudna belőle kiszivárogni semmi sem.

Kustánczi Lia: Ugyanúgy sportolok vele, mint előtte. Szeretem az extrémebb sportokat is, engem soha nem akadályozott semmiben sem, csak is a jó oldalát tudom kihangsúlyozni. Talán csak annyi negatívuma van, hogy már nem tudok úgy hason aludni, mint régen, de ez legyen a legkisebb probléma.

Orvosi szakvélemény

Mindenképp húsz éves kor fölött lehet csak elvégezni a beavatkozást. A plasztikai sebésszel közösen kell megbeszélni, hogy pontosan mit is szeretnénk, és a fizikai felépítésünket is megvizsgálják, hogy milyen implantátum illene a leginkább hozzánk.

Minden évben fontos, hogy megvizsgáltassuk a biztonság kedvéért, de kicserélni elég csak tízévente. Mindenkinek ajánlott, aki egy kicsit sincs megelégedve a méreteivel, formáival. A műtét során csak egy éjszakát szükséges a kórházban tölteni, utána haza lehet menni. Az első hónapban még nem szabad sportolni, és a nehéz tárgyak emelése is tiltott. Ha letelik ez a próba hónap, utána teljesen szabadon lehet vele élni, semmiben sem korlátoz minket.

Megfontolni azért mindenképp érdemes, hiszen mégis csak egy műtétről van szó, aminek megvannak a maga veszélyei. Emellett mivel mindenkinek másmilyen a bőre, ezért máshogyan is reagál a szilikonra. Ha nem is löki ki, de túl feszesre sikeredhet, ami természetellenes érzetet kelthet az emberben. A hegek is egyéntől függően gyógyulnak. Ahhoz, hogy teljesen eltűnjenek sokat kell ápolni őket, s még akkor is lehet, hogy ott maradnak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását