2022. szeptember 26. - Jusztina
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Edzői csoport irányíthatja az utánpótlás válogatottakat

Várhatóan egy edzői team irányítja majd a jövőben az utánpótlás válogatottakat - erről a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közleményben számolt be.
2008. szeptember 16. kedd 19:20 - Hírextra
A szövetség vezetése, miután áttekintette az utánpótlás válogatottak ide szereplését és hátralévő feladatait, a következő javaslatot terjeszti az elnökség legközelebbi, szeptember 25-i ülése elé: tekintettel arra, hogy a korosztályos válogatottak utolsó idei tétmérkőzésére október 25-én kerül sor, az MLSZ az ezt követő első, október 30-án esedékes elnökségi ülésén döntsön a Londonig tartó olimpiai ciklusra vonatkozóan az utánpótlás válogatottak szövetségi edzőinek személyéről.

Tekintettel az U18-as, U19-es, U20-as és U21-es (olimpiai) csapatok egymással szorosan összefüggő feladataira, ezen korosztályok szakmai irányítását 2012-ig egy edzői team felállításával kívánja megoldani a szövetség.

A közlemény kiemeli, hogy ebben az edzői csoportban helyet kap majd Sisa Tibor, aki az U19-es válogatott élén Európa-bajnoki bronzérmet nyert, ellenben a csapatban nem lesz ott Várhidi Péter, korábbi szövetségi kapitány.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását