2024. április 26. - Ervin

Maradhat az edző

Silvio Berlusconi klubtulajdonos és Adriano Galliani alelnök is kiállt Carlo Ancelotti vezetőedző mellett azután, hogy az AC Milan labdarúgócsapata két vereséggel kezdte az új szezont a Serie A-ban.
2008. szeptember 15. hétfő 12:40 - Hírextra
A milánói sztárgárda előbb a Bolognától kapott ki hazai pályán 2-1-re, majd vasárnap - soraiban Ronaldinhóval, Mathieu Flaminivel, Kakával és Andrij Sevcsenkóval - a Genoa otthonában vallott kudarcot (2-0), aminek nyomán a 17., azaz utolsó előtti helyen szerénykedik a tabellán.

Az együttes - a felkészülési találkozókat is beleszámítva - eddig kilenc meccset játszott ebben az idényben és hétszer vesztesen hagyta el a pályát, összesített gólkülönbsége 5-17.
"A probléma nyilvánvaló: gyenge a védekezésünk, elől pedig nem vagyunk elég agresszívek. A Genoa ellen az első félidőben rosszul játszottunk, a másodikban már valamit javult a helyzet, de a gond nem orvosolhatatlan. Ismerem a játékosaimat és tudom, hogy változni fog az összkép" - mondta a 49 éves tréner, aki 2001 óta ül a csapat kispadján.

A szakember hangsúlyozta, nincs veszélyben az állása, erről Silvio Berlusconi miniszterelnök, a klub tulajdonosa is biztosította. "Azt mondta, legyek nyugodt, megoldjuk a problémáinkat" - idézte "főnökét" Ancelotti.

Adriano Galliani alelnök is támogatásáról biztosította a trénert. "Nem akarom egyfolytában ismételgetni, de sem én, sem Berlusconi nem gondolt Ancelotti leváltására. A bajnokság még csak most kezdődött és ha a válogatott is engedi, akkor végre elkezdhetünk dolgozni" - fogalmazott arra utalva, hogy a közelmúlt világbajnoki selejtezőin több Milan-játékosnak is a nemzeti együttes szolgálatára kellett állnia.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását