2024. március 2. - Lujza
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A polgármesterek szövetségének díját kapta

A hazai polgármesterek közül Bátovszki Györgyöt, Csömör vezetőjét ismerte el Ezüstlánc-díjjal a Magyar Önkormányzatok Szövetsége a magyar polgármesterek VII. világtalálkozóján.
2008. június 30. hétfő 10:33 - Hírextra
Az ötödik ciklusát töltő településvezető a közösségi terek kialakítása mellett az infrastrukturális fejlesztéseket tartja legnagyobb eredményeinek.

A Magyar Polgármesterek Szövetségének Ezüstlánc-díját az kaphatja meg, aki legalább két teljes ciklust eltöltött egy település élen és ezalatt tevékenységével kimagaslóan járult hozzá az önkormányzatiság fejlesztéséhez.

Idén Bátovszki György, Csömör polgármestere érdemelte ki az elismerést, aki már ötödik ciklusát tölti a Pest megyei település élén.

Ezalatt a nagyközségben új óvoda és új sportcsarnok is épült. Megújult a művelődési ház, a település infrastrukturális ellátottsága pedig teljes körű. Számos közösségi tér jött létre, amelyet élettel töltenek meg a civil szervezetek.
Forrás: Inforadio
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását