2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

30 ezer forintos hamburger

Igazi ínyenceknek szánt hamburgert árusítanak majd az egyik nagy gyorsétterem-láncban mától Nagy-Britanniában. "A Burger" potom 95 fontba (29.179 forintba( kerül - a pénzt viszont jótékony célra fordítják.
2008. június 20. péntek 07:08 - Hírextra
Egzotikus hozzávalókból készül "A Burger" az egyik legnagyobb gyorsétterem-lánc bizonyos nagy-britanniai üzleteiben - és telefonon is megrendelhető. A világ egyik legdrágább húsából, az egyik japán marhafajta, a márványos szerkezetű, rendkívül ízletes és gyorsan sülő wagyu húsából készül.

Különleges a szendvicsbe kerülő hagyma is, a zsömlét pedig iráni sáfránnyal és fehér szarvasgombával ízesítik - így nem csoda, hogy egy adag majdnem 30 ezer forintba kerül - igaz, a befolyó összeget a szegény londoni gyerekek megsegítésére fordítják.

Van emellett az akciónak nevelő célzata is. "Azt szeretnénk, ha az emberek megtudnák, hogy egy hamburger lehet különleges is" - hangsúlyozták a cég főszakácsai.
Forrás: inforadio
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását