2023. november 28. - Stefánia
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Szabadságra ment a Red Hot

Legalább egy évre visszavonul a Red Hot Chili Peppers, az utóbbi évek egyik legsikeresebb rockegyüttese. Erről Anthony Kiedis, a csapat frontembere nyilatkozott a Rolling Stone magazinnak.
2008. május 24. szombat 07:12 - Hírextra
A többszörös Grammy-díjas együttes Kiedis szerint kicsit belefáradt a Stadium Arcadium című lemezébe, amelynek elkészítése hosszú időt vett igénybe. Korábbi projektjeik után gyakorlatilag szünetet sem tartottak. Nyilván megérte, hiszen a Billboard 200 albumlista éllovasa volt, emellett több más helyi és nemzetközi listát is vezetett. Egyik Grammy-díját éppen ezért a 2006-ban megjelent korongért kapta a kaliforniai társaság.

A New Musical Express brit zenei újság által is közölt interjúban Anthony Kiedis arról beszélt, hogy a szünetet - ha csak szünetnek bizonyul - arra fogják felhasználni a zenészek, hogy többet foglalkozzanak családjukkal, magánéletükkel. Kiedis például szörfözni szeretne megtanulni.

A zenekar basszusgitárosa, Flea és gitárosa,John Frusciante ugyanakkor saját projektbe kezd, s ez az ami a rajongókat aggodalommal tölti el a csapat jövőjét illetően. Igaz, Anthony sem zárta ki, hogy új számokon dolgozik majd.

Anthony Kiedis nyilatkozata már csak azért is főbekólintásként érte a Red Hot Chili Peppers rajongóit, mert nemrégiben még arról volt szó, hogy Bob Dylannel, a The Racountersszel és másokkal együtt a banda augusztusban fellép Pittsburghben, a New American Music Festival-on.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását