2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Több mint kétmilliárdos adóssága van a Fidesznek?

Több mint kétmilliárd forintos adósságot görget maga előtt a Fidesz, ha pontosak a párt elmúlt négy évben közreadott beszámolói - írta kedden a Népszava. A legnagyobb ellenzéki párt tavaly csaknem 400 millió forint hitelt vett fel, ami azonban jócskán elm
2008. április 22. kedd 09:22 - Hírextra

A Fidesz 2007-ben csak negyedannyit költött politikai tevékenységre, mint a választási évben; míg tavaly csak félmilliárdot, egy évvel korábban több mint 2 milliárdot fordítottak erre a célra.

A párt anyagi helyzetén sokat lendített, hogy újabb tízmillió forinttal gyarapította a bevételeket egy titkos, jószívű adományozó, Szarvas Károlyné. A Heti Válasz kiadója 6,2 milliót adott - olvasható a lapban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

főnök
2008. május 6. 16:27
Az tuti, hogy a pártkasszát igen hamar feltöltik majd, de fontosabb kérdés, hogy mennyire lesznek szavatartóak. Mert ha igen - amit nagyon remélek, hogy nem fognak megtenni, főleg nem az Ember, Aki Még Nem Hazudott -, akkor télleg nagy szarba kerülhetünk. De ha eljő az Orbán éra és végre rendet raknak, kerül amibe kerül, leszarva az elmebeteg, mostanában hangoztatott felelőtlen igéreteiket akkor én fogok az első sorban tapsikolni nekik. Más kérdés, hogy ez több, mint kétséges...
Szifo
2008. május 3. 17:14
Minden értelemben nagyon sokba lesz az nekünk, ha a Fidesz hatalomra kerül.
Ozmium
2008. április 30. 20:22
Ötletemet jó indulatból, segítő szándékkal adom, ingyért a Fidesz-nek.

Látva szorult anyagi helyzetüket javaslom, hogy a pártelnökségi tagjai, a megyéket egymáskőzött felosztva, kezdjék el a Békekölcsön kötvények árusítását.

Az akció két kérdésre ad választ. Hányan mernek pénzt befektetni a pártba, kik bíznak benne, hogy ez a párt, 10 év múltán már fizetőképes lesz.

Szeretném, ha tudnák, Rákosi Mátyás ezzel a programjával olyan népszerűségre tett szert, hogy vannak, akiknek a még most is ott lóg a falán a kötvény, bekeretezve, névértéken.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását