2023. szeptember 23. - Tekla

Napi hatmilliárd forinttal nő az ország adósságterhe

Napi hatmilliárd forinttal nő Magyarország adósságterhe, a kormány pedig alkalmatlan a helyzet kezelésére, ráadásul a pénzügyminiszter nem a valóságnak megfelelően tájékoztatja a nyilvánosságot - mondta Varga Mihály, a Fidesz szakpolitikusa pénteken Budap
2008. április 18. péntek 13:07 - Hírextra

A gazdaság továbbra is egyfajta lejtőn csúszik szép lassan lefelé. Naponta hatmilliárd forinttal nő az ország adósságterhe. Ez a kormány alkalmatlan arra, hogy megpróbálja ezt a helyzetet kezelni, hogy próbáljon a válságból kivezető lépéseket tenni - hangsúlyozta sajtótájékoztatóján Varga Mihály.

A politikus szerint a válságból úgy lehetne kitörni, ha újra lendületet kapna a gazdasági növekedés, ehhez azonban újfajta gazdaságpolitikára van szükség.

Varga Mihály kiemelte: újra a "kozmetikázás szelleme" kezdi körüllengeni a pénzügyminisztériumot. Veres János szakminiszter az utóbbi időben a valóságnak nem megfelelően tájékoztatta a nyilvánosságot - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását