2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Britney kishúga férjhez megy?

Tegnapi hírek alapján úgy tűnik, a szétcsúszott popcsillag, Britney Spears kishúga férjhez megy. A terhes tiniszínésznő, Jamie Lynn Spears állítólag eljegyzési gyűrűjét mutogatta barátainak kentwoodi (Louisiana, USA) otthonában, és arról csacsogott, hogy
2008. március 26. szerda 19:02 - Hírextra
Az OK magazin megkérdezett egy Jamie-hez közeli forrást arról, igaz-e, hogy a tizenhat éves Jamie Lynn, a Nickelodeon kábelcsatorna egyik népszerű tinisorozatának sztárja és barátja összeházasodnak, de az ismerős sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta a pletykát. Azonban Casey Aldrigde rokona, Odus Jackson, a Galilee Baptista Egyház lelkipásztora az OK-nak elmondta, hogy Jamie Lynn és Casey elkötelezték magukat egymás mellett: „Casey meg szeretné kérni Jamie Lynn kezét, és össze fognak házasodni!” Jamie barátai viszont arról számoltak be, hogy a tinisztárnak két vágya van, és nem is tudja, melyiket szeretné jobban. Az egyik oltár elé állni Caseyvel, a másik pedig folytatni színészi karrierjét a szülés után. Jamie Lynn várhatóan júniusban hozza világra kisbabáját.

Mióta Jamie Lynn Spears egy az OK magazinnak adott exkluzív interjúban elárulta ország-világnak, hogy gyermeket vár, a tinisztár egész nyugodt életét él szülővárosában. Szeretné befejezni a gimnáziumot, szabadidejét pedig kedvesével, Caseyvel tölti. Mikor a tizenhat éves lány megosztotta a terhességéről szóló híreket a magazinnal, családját is megdöbbentette vele. Pláne, amikor azt is elárulta, hogy a születendő gyermek édesapja Casey Aldridge, az egyik osztálytársa, akivel évek óta jár. A gyermekáldásra egyikük sem volt felkészülve, de a várandós kismama kijelentette, hogy szeretné otthonában felnevelni a picit, és normális családi életet akar biztosítani neki.

Jamie Lynn egy középiskolában játszódó tévésorozatban szerepel. A Zoey 101 két éve fut a kábelcsatorna műsorán. A csatorna közleményében támogatásáról biztosította Jamie Lynnt, az állapotos lány pedig arra figyelmeztette kortársait, hogy ne kövessék a példáját. Remélhetőleg a kisebbik Spears lány jobb anya lesz, mint nővére, Britney. A tavaly elvált énekesnő ugyanis több mint egy éve próbálja visszaszerezni kisfiai felügyeleti jogát, mióta a bíróság kimondta, hogy alkalmatlan a gyereknevelésre.
Forrás: okmagazine.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását