2024. március 29. - Auguszta

Meglesték Britney titkos kórlapját

Meglesték Britney Spears titkos egészségügyi iratait, akit Los Angelesben, az UCLA egészségügyi központ pszichiátriai osztályán ápolnak január óta, s ezért egy tucat dolgozót kirúgnak.
2008. március 17. hétfő 14:32 - Hírextra

Mint a Los Angeles Times beszámolt róla, egészségügyi dolgozók - de nem orvosok - meglesték a sztárénekesnő titkos egészségügyi iratait, amikor januárban felvették az intézménybe.

Az újság szerint 13 alkalmazottat elbocsátanak, 12 ellen pedig fegyelmi eljárás indul, bár e konkrét számokat a kórház nem erősítette meg, csupán a retorziót ismerte el.

Nem ez az első eset, hogy a kórháznak fel kell lépnie a Spears egészségügyi iratait megleső alkalmazottak ellen. Amikor Spears 2005 szeptemberében első gyermekének, Sean Prestonnak adott életet, több alkalmazottat szintén ki kellett rúgni, mert Spears után szaglászott.

Az énekesnőt mentőautó vitte január 31-én hajnalban az UCLA egészségügyi központba. Pénzügyeiről édesapja gondoskodik, gyermekeit pedig volt férje, Kevin Federline neveli, Spears pedig - bírósági döntés alapján - csak korlátozottan látogathatja őket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását