2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Hová tűnt Britney tetkója?

Britney Spears nyakáról eltűntek a tetoválások, legalábbis egy nemrég a sztárról készült fotó erről tanúskodik. 2004-ben ugyanis az énekesnő Madonna és a kabbala iránti rajongása kifejezéseképp három héber betűt tetováltatott nyaka hátsó részére.
2008. március 14. péntek 16:10 - Hírextra
Britney 2004-ben három héber betűt - „mem”, „hey”, és „shin” - tetováltatott a nyakára. A betűkombináció egyes értelmezések szerint ’felébreszti az öntudatot’ jelentéssel bír, míg mások szerint egyszerűen halandzsa. De hogy mit jelentenek valójában a betűk, már nem is fontos, hiszen egy a közelmúltban készült fotó tanúsága szerint Britney eltávolíttatta őket a bőréről. Egyes források szerint Spears kétezer dollárt (több mint háromszázezer forintot) fizetett a tetoválás lézeres „leradírozásáért.”

Az énekesnő barátai szerint Britney a tetkó eltávolításával „a tavaly az életét felkavaró örvényt” akarta kifejezni. „Amikor a tetoválást készíttette - mondja az énekesnő barátja -, kézben tartotta az életét, és minden rendben volt körülötte. Egy ideje viszont zűrzavarossá váltak a napjai, így képmutatónak érezte magát azzal a három betűvel a nyakán, ezért döntött úgy, hogy eltávolíttatja őket.”
Forrás: okmagazine.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását