2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Britneynek össze kell húznia a nadrágszíjat

Éveken át milliókat költött a legdrágább nyaralásokra, ékszerekre, és vert el hosszúra nyúló bevásárlókörutakon, ám a pophercegnőnek most össze kell húznia a nadrágszíjat, ha ki akarja fizetni perköltségeit. Biztosan nehéz lesz a sztárnak megállni a fékte
2008. március 19. szerda 13:54 - Hírextra
Drága nyaralások, ékszerek, autók, ruhák, éttermi vacsorák - mindez könnyen a múlttá válhat Britney Spears életében, ha nem vigyáz. Bizonyos források szerint a sztár sosem ért annyit valójában, mint amennyire becsülte magát. „Százmillió dollár vagy még több? Ugyan már! Britney sosem ért annyit. Aki ezt gondolta, nagyot tévedett. Talán úgy negyven milliót, maximum” - nyilatkozta az említett forrás.

A Britney körül munkálkodó ügyvédek és segítők meg akarják menteni a sztár vagyonát, hogy nyugodtan élhessen, és maradjon pénze a gyermekei, Sean Preston és Jayden James számára, így bizonyos kiadásokból le kellett nyisszantaniuk. Britney mostantól az eddigi havi százezer dollár helyett csak tízezret költhet szórakozásra, ruhákra pedig az eddigi tizenhatezer helyett nyolcezer dollárt.

Britney édesapja, Jamie Spears zárolta a lánya hitelkártyáján lévő pénzt, amikor megbízták a sztár felügyeletével. Mr. Spears és Andrew Wallet ügyvéd ellenőrzik, hogy Britney ne költhessen többet annál, amennyit megengednek neki. Mostanában a legnagyobb kiadást Britney számára perköltségei, testőrei és az orvosi számla jelentik. „Nagy létszámú stáb kell ahhoz, hogy kihúzzuk Britneyt a csávából. Az élete manapság igen kusza, teljes káosz uralkodik benne. Mivel saját maga már nem tudja kézben tartani ügyeit, muszáj segíteni neki, akár ilyen módon is, hogy nem engedjük sokat költeni.” - mondta el egy Britneyhez közel álló forrás.

A Britneyvel foglalkozó orvosi csapat hét doktorból és pszichológusból áll. Az ügyvédi csapat tartja kézben a sztár pénzügyeit és a gyermekei felügyeletével kapcsolatos dolgokat. „Csak a jogi számlái egymillió dollárra rúghatnak ebben az évben” - árulta el az OK magazinnak a Spears család egyik közeli ismerőse.
Forrás: okmagazine.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását