2024. július 24. - Kinga, Kincső
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

15 éves fiút gyanúsítanak a gyilkossággal

A rendőrség egy 15 éves helyi lakost gyanúsít a tavaly novemberben, a Borsod megyei Szalonnán történt emberölés elkövetésével - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.
2008. március 17. hétfő 15:03 - Hírextra

Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a szendrői rendőrőrs birtokába jutott információk alapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya még pénteken gyanúsítottként hallgatott ki egy 15 éves szalonnai fiút a szalonnai emberölés ügyében.

A gyanúsított kihallgatása során elismerte, hogy 2007. november 10-én éjszaka behatolt a 93 éves idős asszony családi házába, aki másnap életét vesztette. A házban értékek után kutatott, majd onnan különböző használati tárgyakat tulajdonított el. A fiú kihallgatása során tagadta, hogy a sértettet bántalmazta volna - mondta Gaskó Bertalan.

Az eddig beszerzett orvosszakértői véleményre és az eljárás során felmerült egyéb adatokra tekintettel a gyanúsított szabadlábon védekezik - tette hozzá.

A szóvivő emlékeztetett arra, hogy tavaly november 11-én a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szalonnán szomszédja bukkant rá egy 93 éves, láthatóan sérült asszonyra. A szomszéd értesítette a mentőket, azonban a helikopteren érkező segítség már nem tudta megmenteni az idős nő életét.

A lefolytatott helyszíni szemle, s az ahhoz kapcsolódó elsődleges orvosi vélemény alapján nem volt kizárható, hogy az idős nőt bántalmazták, így halála "ok-okozati összefüggésben lehetett sérüléseivel".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását