2024. április 27. - Zita

Prostikra "specializálódott" sorozatgyilkostól tartanak

Sorozatgyilkostól tartanak Hongkongban, miután szombat óta három meggyilkolt prostituált holttestét találták meg a lakásukon. Az esetek nagy hasonlóságot mutatnak egymással, az áldozatok mind 30-as éveikben járó "szexmunkások", akik otthon űzték az ipart
2008. március 17. hétfő 12:49 - Hírextra

Az első két áldozatot szemlátomást megfojtották - egyiküket egy gumislaggal -, lakásukat a tettes feldúlta.

Az egykori brit koronagyarmaton ritkák a prostituáltgyilkosságok: legutóbb - 2003-ban, illetve 2004-ben - a kínai hadsereg egy nyugdíjas katonája ölt meg egy-egy kéjnőt hongkongi látogatásai alkalmával.

A három gyilkosság híre riadalmat keltett a hongkongi prostituáltak körében. A hongkongi szexmunkások legjelentősebb segélyegylete szerint mindhárman ahhoz az 1800 prostituálthoz tartoztak, akik újságban hirdetnek és otthon, csendben fogadják a kuncsaftokat.

A hongkongi szexipar méreteiről nincsenek hivatalos statisztikák, de szakértők szerint minden adott pillanatban legalább 100 ezer nő - főleg az anyaország szegény belső tartományaiból származó lány - kínálja szexuális szolgáltatásait.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását