2024. április 17. - Rudolf

Springsteen az oka a börtönnek

Nyolc éves börtönbüntetésre ítélt a brisbane-i bíróság egy ausztrál asszonyt, aki leszúrta az élettársát, mert az nem engedte meg neki, hogy Bruce Springsteen egyik albumát hallgassa.
2008. március 13. csütörtök 13:51 - Hírextra
Az 50 éves nő fel akarta tenni Bruce Sringsteen egyik lemezét, de az élettársa ezt nem hagyta. Erre felkapott egy konyhakést és ledöfte a férfit, aki a helyszínen meghalt. Amikor rádöbbent, mit tett, bevett egy marék fájdalomcsillapítót, és felhívta a mentőket azzal, hogy reméli, már halott lesz, mire kiérkeznek.

„Ki az, aki nem szereti Bruce Springsteen-t, az Isten szerelmére?” - mondta az 50 éves Karen Cooper a rendőröknek hozzátéve: „Felkaptam hát egy kést, és belevágtam”.

Cooper elismerte bűnösségét hirtelen felindulásból elkövetett emberölésben. Mint mondta, sajnálja ami történt, párja nem érdemelte meg a halált. A brisbane-i bíróság nyolc évre ítélte a Springsteen zenéjére vágyó ausztrál nőt.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását