2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A jég alatt úszott

Igazi kuriózum fűződik vasárnaptól a mezőkövesdi Bajzáth László nevéhez, a 34 éves férfi olyat vitt véghez, amit előtte még senki, a város Kavicsos tavában a jég alatt mintegy tíz métert úszott felszerelés nélkül. Óriási tömeg, óriási üdvrivalgás kísérte
2008. január 13. vasárnap 21:42 - Hírextra

A férfi - aki mellesleg búvárkodik, ejtőernyőzik, sziklát mászik, szupermaratonokon fut és hosszú távon úszik - három évig készült vasárnapi "mutatványára", amely egyedülálló volt a maga nemében.
A miskolci székhelyű Neptun Búvár Klubnak tagja, a két éve megalakult Tó, Tenger, Folyó Nyíltvízi Úszóklub elnöke sok tucatnyi ember biztatása közepette merült alá az 1,1 Celsius fokos vízbe a lékek között, egy szál fürdőnadrágban, úszószemüvegben.

Menner Miklós, a Neptun elnöke azt mondta: nem egyszerűen a jéghideg víz a megpróbáltatás, hanem a víz alatti úszás, felszerelés nélkül.

A tűzoltónak készülő vasember tíz métert tempózott a víz alatt, majd a parton fogadott gratulációk után ismét alámerült. A tömeg ugyanis azt kiáltotta felé: vissza, vissza....!

Erre ő visszaúszott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását