2024. július 24. - Kinga, Kincső
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Hat köbméteres ajándékhegy

Hat köbméternyi ruhát, tartós élelmiszert és játékot gyűjtöttek a battonyai rászoruló gyerekeknek a szegedi Rókusi Általános Iskolása tanulói november óta. Az adományozásról Kókai Gyula iskolaigazgató a pénteki átadóünnepségen az MTI-nek elmondta: az alig
2007. december 21. péntek 15:13 - Hírextra
A jótékonykodás azonban nem újdonság az iskolában. Több éve ajándékozzák meg a szegedi Agyagos utcai Dr. Waltner Károly Egészségügyi Gyermekotthon lakóit.

Karsai József, Battonya polgármestere hangsúlyozta: a településen 140 rendkívül rászoruló család él, 450 gyermekkel. A polgármesteri hivatal tíz éve évente öt millió forintból próbálja segíteni őket.

Karácsonykor ezek a családok csak úgy tudnak húst, egy kis süteményt tenni az asztalra illetve karácsonyfát állítani, ha a hivatal megveszi számukra.

Ezeken a családokon és gyerekeken segíttek most a szegedi diákok, akik lemondtak játékaikról, hogy másoknak ajándék legyen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását