2023. szeptember 23. - Tekla

Örülnek a petősök, jött a Jézuska

Óvodákban és iskolákban felállított "gyűjtőállomások" ajándékait kapták meg pénteken a Pető András Intézetben kezelt, rászoruló gyerekek karácsonyi meglepetésként. Az egyes gyűjtőállomások képviseletét olyan ismert médiaszemélyiségek vállalták, mint Soma,
2007. december 21. péntek 11:43 - Hírextra
A Pető Intézetben kezelt sérült gyerekek nevében az intézet kommunikációs vezetője díszoklevelet nyújtott át a gyűjtőállomások követeinek, valamint a fő támogatóknak. A gyűjtésről fotósorozat is készült, amelyet levetítettek a megjelenteknek. Az eseményen a kicsik műsort adnak a részvevőknek. Sok kreatív játék, ruhaneműk és cipők is akadnak szép számmal az ajándékok között - ezek a meglepetések főleg a legkisebb, óvodás korú, halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyát fogják szebbé varázsolni.

A hagyományteremtőnek szánt vállalkozást szponzorok bevonásával sikerült megvalósítani. Az adománygyűjtés mögé fő támogatóként a Western Union pénzátutalási vállalat magyar képviselete állt oda, amely azzal a nem titkolt céllal szponzorál ilyen jellegű akciókat, hogy a többi magyarországi pénzügyi céget is hasonló kiállásra ösztönözze. Az akció pozitív visszhangját jelezi, hogy menet közben is több szponzor csatlakozott hozzá - tájékoztatta az MTI-t Laky Barbara, az eseményt szervező médiaügynökség vezetője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását