2024. április 19. - Emma

Zenegér visszatér

Felnőtteknek és gyermekeknek szóló jótékonysági műsort ad Huzella Péter, Kossuth-díjas művész december 22-én a Regionális Összművészeti Központban (Tisza Lajos körút 56.). A délután három órakor kezdődő, gyermekeknek szóló eseményen a televízióból ismert
2007. december 21. péntek 12:42 - Hírextra
Huzella Péter a műsorban minden héten egy-egy magyar költő (többek között Weöres Sándor, Károlyi Amy, Csukás István, Nemes Nagy Ágnes) verseit zenésítette meg és énekelte el. A koncerten a gyermekirodalom versei közül ad elő néhányat.

Este 6 órakor a felnőtteknek szóló műsorral készül a művész: Melkvi Bea és Harsányi Attila színművész társaságában idéz karácsonyi hangulatot ismert magyar írók és költők alkotásainak segítségével.

A matinékoncert jegybevételét a Magyarországi Tolókocsi Alapítvány és a Maszk Országos Színészegyesület támogatására fordítják.

A jegyek két fő részére háromezer forintba kerülnek. A délutáni matinéra váltott jegyek az esti előadásra is érvényesek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását