2024. április 26. - Ervin

Karsai nemet mond

Szavazzon nemmel az egészségbiztosítás átalakításáról szóló törvényjavaslatra hétfőn, erre biztatta 35 tüntető szombaton délután Battonyán háza előtt Karsai József szocialista országgyűlési képviselőt.
2007. december 15. szombat 22:14 - Hírextra
A tüntetést Spiák Ibolya a Fidesz országgyűlési képviselője szervezte képviselőtársa háza elé. Karsai a tüntetésen a Független Hírügynökségnek azt mondta: nemet mond az egészségügy privatizálására és a több-biztosítós modellre, a hétfői szavazás ugyanakkor nem erről szól.

Karsai József pogácsával és forralt borral fogadta a demonstrálókat, akik "nemet az egészségbiztosítás átalakítására", illetve "a választóit képviselje, ne az MSZP-t" feliratú táblákkal tüntettek egy órán át a képviselő battonyai lakása előtt.

A demonstrációt szervező Spiák Ibolya fideszes országgyűlési képviselő a Független Hírügynökségnek elmondta: a héten többször megpróbálta nyílt vitára hívni Karsai Józsefet az egészségbiztosítási rendszer átalakításáról. Ez elől képviselőtársa kitért, ezért döntött úgy: békés demonstrációt szervez, mellyel arra akarja rábírni Karsai Józsefet, hogy nemmel szavazzon hétfőn az egészségbiztosítás átalakítására.

Karsai József a Független Hírügynökségnek elmondta: azt követelték tőle, hogy mondjon nemet az egészségügy privatizációjára és a több-biztosítós modellre.
- Mindkettőre nemet mondok - mondta Karsai József hozzátéve: a hétfői szavazás nem az egészségügy privatizációjáról és nem a több-biztosítós modellről szól. Karsai szerint az időközben benyújtott módosító javaslatok ugyanis okafogyottá tették a Fidesz követeléseit.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását