2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Nem villogott a villogóval

Szirénával és kék villogókkal "feketén" felszerelt kocsit "fogtak" rendőrök rutin közúti ellenőrzés során Borsodgeszt közelében.A 24 éves vezető nem villogott villogójával, sem szirénájával, az intézkedés kezdetétől fogva zavartan viselkedett, szorosan a
2007. december 20. csütörtök 11:05 - Hírextra

A járőrök ezért úgy döntöttek, benéznek a kocsiba és lőn "világosság": az első szélvédőn, mindkét oldalra profi módon felszerelve egy-egy kék villogó fényt adó lámpatestet találtak.

A motortérben is akadt találnivaló: a személygépkocsi bal első sárvédője mellett egy váltakozó hangot adó - a rendőrségnél rendszeresített hanggal megegyező - szirénát kötöttek be. A fény- és hangjelzőket a műszerfalon, a vezetői oldalon egy háromkapcsolós vezérlővel lehetett működtetni.
Mivel a férfi jogosulatlanul szerelte be járművébe és használta a megkülönböztető jelzésre alkalmas eszközöket, a járőrök ezeket kiszereltették, lefoglalták és szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását