2023. április 1. - Hugó

Csintalan-nyomozócsoport

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) is bekapcsolódott a Csintalan Sándort, a Hír Tv műsorvezetőjét múlt hétfőn brutálisan bántalmazó ismeretlenek elfogására indított nyomozásba - írta a keddi Népszabadság.
2007. december 18. kedd 08:30 - Hírextra
Tóth Gábor dandártábornok, Budapest főkapitánya a lapnak azt mondta: az NNI egyelőre nem vette át a nyomozást a BRFK-tól, csak segíti a fővárosi nyomozók munkáját.

Az újság értesülése szerint a Nemzetbiztonsági Hivatal önálló "nyomozócsoportot" állított fel a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg nevű szervezet azonosítására. Mint ismeretes, ez a szervezet vállalta magára a Csintalan elleni támadást.

A titkosszolgálat illetékesei továbbra sem biztosak abban, hogy formálisan is létező szervezetről van szó, noha ugyanez a csoport vállalta magára két kormánypárti képviselő háza ellen októberben végrehajtott Molotov-koktélos támadást - olvasható a Népszabadságban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását