2024. április 20. - Tivadar

Színészekre lőttek a rendőrök

Két színész meghalt, hárman pedig megsebesültek Angolában, amikor a rendőrség emberei szétlőtték egy bűnügyi film forgatását hétfőn - közölte a krimi rendezője. A rendőrök nem vették észre, hogy egy filmforgatásba csöppentek a főváros utcáin, és kérdezés
2007. december 18. kedd 12:11 - Hírextra
A filmesek a főváros egyik rosszhírű külvárosában vettek fel egy jelenetet, amikor a rendőrök megérkeztek a sok nézelődőt vonzó forgatásra. "Láttuk, ahogy egy rendőrségi kisteherautó közelít gyorsan felének, majd hirtelen lefékezett, és kérdezés nélkül el kezdtek lőni mindenkire" - mondta el Radical Riberio rendező újságíróknak.

A rendező elmondta, hogy a színészeknél fegyverek voltak, de nem volt bennük töltény. A rendőrök addig lőttek, amíg a teljesen ledöbbent rendező rájuk nem ordított, hogy ne lőjenek, ez egy film. Ezután gyorsan elhagyták a forgatás helyszínét anélkül, hogy segítettek volna a sebesülteken.

Riberio elmondta, hogy értesítették a helyi rendőrséget a forgatásról, de a rájuk támadt emberek valószínűleg egy elit egységhez tartozhattak. A rendőrség nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását