2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A Fidesz szolidáris

A Fidesz szolidáris minden olyan békés és demokratikus törekvéssel, amely a társadalom jogainak megvédésére és az emberek semmibe vétele ellen irányul - mondta az MTI-nek Szijjártó Péter szombaton.
2007. november 17. szombat 19:09 - Hírextra

A Fidesz szóvivőjét annak kapcsán kérdezte a távirati iroda, hogy a párt két politikusa vasárnap sajtótájékoztatón jelenti be: a Fidesz támogatja a társadalmi szolidaritás napját.

A LIGA Szakszervezetek októberben jelentették be, hogy november 21-én tartják a Társadalmi Szolidaritás Napja elnevezésű demonstrációt, amellyel a nyugdíjszabályok változtatása és az egészségbiztosítás privatizációja ellen tiltakoznak. A tervezett megmozduláshoz azóta több szakszervezeti szövetség, szakmai és civil szervezet is csatlakozott.

Szijjártó Péter emlékeztetett arra, hogy november 9-én Orbán Viktor pártelnök Gaskó Istvánnal, a Liga Szakszervezetek elnökével és Palkovics Imrével, a Munkástanácsok Országos Szövetsége elnökével folytatott megbeszélést. Orbán Viktor fontosnak nevezte, hogy a magyar társadalom meg tudja védeni alapvető érdekeit, ezért a Fidesz nevében szolidaritásáról és támogatásáról biztosította a szakszervezeteknek a szolidaritás napjára szervezett rendezvényeit.

A Fidesz elnöke abban is egyetértett két tárgyalópartnerével, hogy az egészségügy üzleti alapokra helyezése elfogadhatatlan, mert tovább mélyíti a szociális válságot - tette hozzá Szijjártó Péter.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását