2024. március 29. - Auguszta

A Fidesz szerint nem javít az emelés

A kormány gazdasági politikájának legnagyobb vesztesei a nyugdíjasok és ezen néhány százalékos emelés nem javít - mondta Szijjártó Péter annak kapcsán, hogy a kormányszóvivő bejelentette, novembertől visszamenőlegesen 2,4 százalékkal emelkedtek a nyugdíja
2007. november 5. hétfő 20:41 - Hírextra
A Fidesz szóvivője szerint a kormányzati politika nyomán jelentkező áremelkedések a nyugdíjasokat sújtják a leginkább, a nyugdíjas infláció 12 százalékos, tehát nagyobb mértékű, mint az emelés. Az ellenzéki politikus kifogásolta azt is, hogy a nyugdíjemelést kormányzati sikerként kommunikálják, holott mint mondta, egy bizonyos fokú áremelkedés felett törvényi előírás a juttatás megemelése, a szabályozást még az Orbán-kormány alatt fogadták el.

Szijjártó Péter reagált arra is, hogy keddtől több mint egy tucat vidéki településre látogat el a miniszterelnök. Az ellenzéki politikus szerint ez jó lehetőséget teremt arra is, hogy Gyurcsány Ferenc számot adjon arról, hogy hova tűntek az uniós források, azok hatását ugyanis sem az ország állapotán, sem az emberek életkörülményein nem lehet látni.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását