2024. április 19. - Emma

Lenullázta magát és az országot

A Fidesz szerint a szociális válságba sodort Magyarországon már semmilyen jelentősége nincs annak, miről beszélgetnek, vitáznak a szocialisták választmányi üléseiken, mert már senki sem hisz nekik. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője ezekk
2007. november 17. szombat 17:56 - Hírextra

A fideszes politikus szerint a szocialisták illetve a Gyurcsány-kormány lenullázta magát és az országot. Az adócsalásba keveredett Veres János, a gazdaságot saját feketemunkásokkal kifehérítő Kóka János, valamint az olajbotrányban lebukott Draskovics Tibor ügyét a jog eszközeivel könnyű lenne megoldani.

Sokkal nehezebb lesz viszont újra talpra állítani Magyarországot, miután a kormány leállította a gazdasági növekedést, folyamatosan csökkentik a reálbéreket, az adósságot az egekbe növelik, a tanulás, a gyógyulás és a közlekedés esélyeit pedig soha nem látott mértékben veszik el a magyar emberektől - közölte Cser-Palkovics András.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását