2024. február 24. - Mátyás
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A miniszter fogadta a polgármestert

Dr. Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter ma délelőtt találkozott Mali Zoltánnal, Drávapiski polgármesterével és Fodor Ágnessel, a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Egyesületének elnökével.
2007. november 15. csütörtök 17:05 - Hírextra

Hangsúlyozta, hogy a fogyatékossággal élő személyek rehabilitációját célzó programok, fejlesztések megvalósítását európai uniós forrásból kizárólag pályázati úton lehet támogatni.

Kifejtette, hogy a szociális és munkaügyi tárca szakértői minden szakmai segítséget megadnak a szervezeteknek ahhoz, hogy jó pályázatok szülessenek.

Dr. Lamperth Mónika bíztatja a szervezeteket, hogy kísérjék figyelemmel az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében megjelenő felhívásokat, valamint a formai és szakmai kritériumoknak megfelelő pályázataikat nyújtsák be a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséghez és szükség esetén konzultáljanak a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Irányító Hatóságának szakembereivel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását