2024. március 19. - József, Bánk

MSZP: Kikről beszélhet Völner Pál? Valljon színt a Fidesz!

A bukott fideszes államtitkár lehallgatott telefonbeszélgetéseit hozta nyilvánosságra a Blikk, az egyik felvételen Völner Pál azt állította, tud olyanokat mondani, amiktől egyesek széke meginoghat. Az elhangzottak alapján az MSZP szerint a Fidesznek színt kell vallania, hogy a Völner-ügy szálai milyen kormányzati szereplőket érintenek.
2023. január 23. hétfő 18:00 - HírExtra

Az MSZP közleménye:

"Kikre céloz a nyilvánosságra került hangfelvételen a bukott fideszes államtitkár? Arra a kérdésre pedig a botrány kirobbanása óta nem kaptunk megnyugtató választ, hogy Völner magányos elkövető volt-e avagy bűnszervezet működött a minisztériumok szervezetrendszerében. Polt Péter legfőbb ügyész és Bíró Ferenc az Integritás Hatóság elnöke hétfői találkozóján szóba került-e a politikai szálaktól sem mentes korrupciós botrány?

Emlékeztetőül: az eddig nyilvánosságra került lehallgatási jegyzőkönyvekből és a nyomozati iratokból az derült ki, hogy Varga Judit egykori helyettese az Igazságügyi Minisztériumon kívül is elintézett bizonyos dolgokat a végrehajtó maffia tagjainak. Ezekben az iratokban konkrétan megnevezik Rétvári Bencét, Steiner Attilát, Süli Jánost. 

Nemhogy egy minisztérium, hanem a minisztériumok jelentős része gyanúba került. A kérdés már csak az, hogy kikkel és milyen üzleteket kötött Völner Pál a minisztériumokon átívelő korrupciós botrányban, és vajon kiknek a székére utalt a hangfelvételen a bukott politikus. 

A Völner-féle ügyek mutatják be a Fidesz-rezsim valódi politikájának lényegét, amely csak a hatalomról, a pénzről és a korrupcióról szól."

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását